2011. augusztus 27., szombat

Baunty-szappan




Azt mondják a csokoládé fogyasztása boldogsághormont, azaz endorfint termel szervezetünk számára. Na és az illata? :) Ebbe a szappanomba nagy adag belga kakaópor került, kókuszreszelék, valamint kecsketej.

Mire jó a csokoládé?

Csokoládé az aromájának, ízének és koffein tartalmának köszönhetően revitalizáló és stimuláló hatással van a szervezetre, serkenti az endorfinok (boldogság hormonok) termelődését.

A csokoládé gyógyító tulajdonságai már az ősi idők óta híresek, de manapság is felhasználják a kakaó pozitív hatásait, elsősorban a depresszió és a reumás fájdalmak kezelésében. Hatására a bőr konzisztenciája megváltozik, feszesebbé, rugalmasabbá, bársonyos tapintásúvá válik, méregteleníti a szöveteket. Antioxidáns, hidratálja és táplálja a bőrt, feszesít és rugalmasít. A csokoládéban található kakaóvaj pedig puhítja, táplálja és védi a bőrt

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése